Nieuws

Allerzielen Alom - Vormen van Herinneren

Vrijdag 30 oktober: begraafplaats Emaus
lichtwandeling 19.30 - 20.30 uur


Zaterdag 31 oktober: begraafplaats Holy
Allerzielen Alom 19.00 - 22.00 uur


www.flagen.nl
www.allerzielenalom.nl

Feestelijke start Ritueelbegeleiding Labyrinth

In juli 2009 heb ik mijn baan bij de tandartsenpraktijk opgezegd. Dat betekent dat ik mij volledig kan gaan richten op dat wat ik heel graag wil gaan doen. Namelijk: ritueelbegeleiding, uitvaartbegeleiding. Vanaf 1 oktober 2009 is het zover dan ga ik van start als freelancer.
Op 18 oktober is de feestelijke start van Ritueelbegeleiding Labyrinth. Op deze dag is er van 14.00 tot 17.00 uur een gezellige receptie aan de Koerillen 23 te Capelle aan den IJssel. Voor deze gelegenheid zal Helen Kloppert uit Rotterdam met haar kookkunst laten zien dat er rondom overlijden en eten een hele historie is. Zij zal ons laten proeven van heerlijke hapjes die niet alleen bij de start van Labyrinth goed smaken maar ook zeer geschikt zijn om te presenteren bij een samenkomst na een uitvaart. Zij zal een en ander ook uitgebreid toelichten.


Toekomst

Ritueelbegeleiding Labyrinth is van plan om met Hess Uitvaartverzorging een herinneringsavond te organiseren in november 2010. De avond krijgt als titel Allerzielen Al om. De eerste gesprekken hierover zijn zeer positief ontvangen. Er is duidelijk een grote behoefte om te herdenken en om te herinneren. Het is de bedoeling om op deze avond overledenen te herdenken. Hoe we dat vorm gaan geven? Daar voor staat het nu nog teveel in de kinderschoenen..
Als er nieuws is komt het gelijk op deze site.